Luomulaatuinen Universaalivoide
Luomulaatuinen Universaalivoide
Ekologisk Universalkräm
Luomulaatuinen Universaalivoide
Segreto di Bellezza

Luomulaatuinen Universaalivoide

98 % luonnollista alkuperää

Segreto Di Belleza-yleisvoide sisältää luomutuotetun oliiviöljyn kaikki tehoaineet. Antaa pehmeyttä sekä kosteuttaa ja suojaa ihoa ja hiusten latvoja pitkäkestoisesti. Sopii koko perheelle (3-vuotiaista alkaen).

  • Toimii kuin laastari antaen pehmeyttä sekä kosteuttaen ja suojaten pitkäkestoisesti.
  • Levitetään mille tahansa kuivalle alueelle: kädet, nenä, kyynärpäät, jalat, hiusten latvat jne.
  • Luomusertifioitu, 98 % luonnollista alkuperää, VEGAANINEN koostumus.

AINESOSAT

 AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL, GLYCERYL BEHENATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERYL STEARATE, OCTYLDODECANOL, SORBITAN CAPRYLATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, BENZYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PARFUM, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE


*Ainesosat luomuviljelystä

SEGRETO DI BELLEZZA – KAUNEUDENHOIDON SALAISUUDET

”Äitini sanoo aina, että oliiviöljy on hyvää muuallakin kuin vain pastassa…” Italiassa kauneudenhoito on periytynyt äideiltä tyttärille sukupolvien ajan. Näistä hoidoista oliiviöljy on pysynyt italialaisten naisten tärkeimpänä kauneudenhoidon salaisuutena. Tutustu tämän perinteen inspiroimaan Segreto di Bellezzaan: N.A.E.-yleisvoide kasvoille, vartalolle ja hiuksille, joka antaa pehmeyttä, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa ja hiusten latvoja.

Tämä yleisvoide sisältää luomutuotetun oliiviöljyn kaikki tehoaineet. 99 % ainesosista on alkuperältään luonnollisia ja 26 % koko tuotteesta on luomuviljelty.

N.A.E. universal care

Tutustu koko valikoimaan Segreto di Bellezza tuotteet: yleiskäyttöinen öljy ja voide

VASTAAVIA TUOTTEITA MUISTA SARJOISTA

KOE KAUNEUSSALAISUUTEMME

N.A.E. -tuotteet on valmistettu ainutlaatuisista luomuainesosien yhdistelmistä perinteisiä italialaisia kauneusreseptejä kunnioittaen.

INSPIROIDU N.A.E.-MAAILMASTA