VARTALONHOITO

The Italian way.

Vartalonhoidontuotteemme kunnioittavat Italian luonnon ja kasvilääkinnän osaamista tarjoten ainutlaatuisen aistikokemuksen hienostuneine tuoksuineen. Tuotteet on valmistettu ainutlaatuisista luomulaatuisten ainesosien yhdistelmistä ja sisältävät vähintään 97 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia.

VIRKISTÄVÄ

Freschezza on virkistävä vartalonhoitosarja, joka vie sinut raikkaalle aamukävelylle ylelliseen italialaiseen puutarhaan. Kerätessäsi nipun tuoreita yrttejä, voit tuntea niiden virkistävät vivahteet. Hienovarainen sekoitus luomulaatuisia timjaminlehtiä sekä rosmariiniuutetta.

KOSTEUTTAVA

Idratazione on kosteuttava vartalonhoitosarja, joka vie sinut rentouttavaan hetkeen viikunapuun juurelle, Italian auringon alle. Antaudu aistikkaiden, ihanien tuoksujen maailmaan. Ainesosina luomulaatuinen viikuna sekä hibiskusuute. 

HAJUSTEETON

Delicatezza vartalonhoitosarja antaa ihollesi uskomatonta pehmeyttä. Tämä hajusteeton tuoteperhe hoitaa ihoasi kunnioittaen sen erityisvaatimuksia. Hienostunut koostumus luomulaatuista appelsiininkukkaa sekä aloe vera -uutetta.

YLEISKÄYTTÖINEN HOITO

Yleisvoide kasvoille, vartalolle ja hiuksille Segreto di Bellezza Universaalivoiteen luomulaatuisen oliiviöljyn kauneusvoima antaa pehmeyttä, pitkäkestoista kosteutusta sekä suojaa iholle ja hiusten latvoille. 


MANIFESTI

Luomulaatuisesti sertifioidut vartalonhoitotuotteemme kunnioittavat Italian upeaa luontoa johdattaen Sinut Italialaisten kauneussalaisuuden maailmaan.
Kaikki tuotteemme ovat Ecocert Greenlifen COSMOS-standardien mukaisesti COSMOS ORGANIC -sertifioituja: - Vähintään 95 % ainesosista luonnollista alkuperää - Vähintään 20 % ainesosista luomuviljeltyjä (10 % poispeseytyvissä tuotteissa)
Italian kukoistava luonto ja kasvilääkinnän osaaminen ovat N.A.E.n inspiraation lähde. Tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on kehitetty luomulaatuisten ainesosien yhdistelmillä.
N.A.E. -tuotteiden koostumus on VEGAANINEN, mikä tarkoittaa: - tuotteisiin ei liity eläinperäisiä ainesosia, sivutuotteita tai niiden johdannaisia - tuotteita ei ole testattu eläimillä yrityksen aloitteesta tai sen puolesta, kuten laissa on säädetty.

INSPIROIDU N.A.E.-MAAILMASTA