KAIKKI TUOTTEET

VARTALONHOITO

VIRKISTÄVÄ VARTALONHOITOSARJA


Freschezza on virkistävä vartalonhoitosarja, joka vie sinut raikkaalle aamukävelylle ylelliseen italialaiseen puutarhaan. Kerätessäsi nipun tuoreita yrttejä, voit tuntea niiden virkistävät vivahteet. Hienovarainen sekoitus luomulaatuisia timjaminlehtiä sekä rosmariiniuutetta.

KOSTEUTTAVA VARTALONHOITOSARJA


Idratazione on kosteuttava vartalonhoitosarja, joka vie sinut rentouttavaan hetkeen viikunapuun juurelle, Italian auringon alle. Antaudu aistikkaiden, ihanien tuoksujen maailmaan.

HIUSTENHOITO

PUHDISTAVA


Equilibrio on N.A.E. puhdistava, erityisesti rasvaisille hiuksille suunniteltu hiustenhoitosarja. Se on kuin kävelyretki Italian rannikolla ja raikkaan tuulen puhallus hiuksissa. Kietoudu tähän elvyttävään, yrttiseen tuoksuun. 

KORJAAVA


Riparazione on N.A.E. erityisesti kuiville hiuksille kehitetty korjaava hiustenhoitosarja. Se on kunnianosoitus italialaiselle oliiville ja basilikalle, jotka ovat kuuluisia niiden hoitavasta vaikutuksesta ja ikääntymistä ehkäisevistä ominaisuuksista.

YLEISKÄYTTÖINEN HOITO


Yleisvoide kasvoille, vartalolle ja hiuksille Segreto di Bellezza Universaalivoiteen luomulaatuisen oliiviöljyn kauneusvoima antaa pehmeyttä, pitkäkestoista kosteutusta sekä suojaa iholle ja hiusten latvoille. 


YLEISKÄYTTÖINEN HOITO

Yleisvoide kasvoille, vartalolle ja hiuksille Segreto di Bellezza Universaalivoiteen luomulaatuisen oliiviöljyn kauneusvoima antaa pehmeyttä, pitkäkestoista kosteutusta sekä suojaa iholle ja hiusten latvoille. 

lue lisää

MANIFESTI

Luomulaatuisesti sertifioidut vartalonhoitotuotteemme kunnioittavat Italian upeaa luontoa johdattaen Sinut Italialaisten kauneussalaisuuden maailmaan.
Kaikki tuotteemme ovat Ecocert Greenlifen COSMOS-standardien mukaisesti COSMOS ORGANIC -sertifioituja: - Vähintään 95 % ainesosista luonnollista alkuperää - Vähintään 20 % ainesosista luomuviljeltyjä (10 % poispeseytyvissä tuotteissa)
Italian kukoistava luonto ja kasvilääkinnän osaaminen ovat N.A.E.n inspiraation lähde. Tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on kehitetty luomulaatuisten ainesosien yhdistelmillä.
N.A.E. -tuotteiden koostumus on VEGAANINEN, mikä tarkoittaa: - tuotteisiin ei liity eläinperäisiä ainesosia, sivutuotteita tai niiden johdannaisia - tuotteita ei ole testattu eläimillä yrityksen aloitteesta tai sen puolesta, kuten laissa on säädetty.

INSPIROIDU N.A.E.-MAAILMASTA