VALINTAMME ON LUOMUVILJELY JA LUOMUKOSMETIIKKA

Hyötyäksemme luonnon antimista meidän on ensin suojeltava niitä. Tämä periaate ohjaa luomuviljelyä, tuotantomenetelmää, joka kunnioittaa luonnon monimuotoisuutta, maaperää, ilman ja veden laatua sekä siten myös ihmisiä ja villieläimiä.


Luomuviljely tarkoittaa sellaisia tuotantometodeja, joissa ei käytetä geenimuunneltuja organismeja, kemiallisia lannoitteita tai synteettisiä torjunta-aineita. Se vahvistaa maanviljelyn muotoja, jotka tukeutuvat luonnollisiin ja perinteisiin menetelmiin, kuten petohyönteisten tai kompostoinnin käyttöön.

 

Mikä on hyväksi maaperälle, on myös hyväksi keholle. Siksi olemme valinneet tuotteidemme standardiksi Ecocert-sertifioinnin, tarkemmin Cosmos Organic -standardin. Tämä takaa, että tuotteemme pohjautuvat luonnollisiin ainesosiin (vähintään 95 %), joista vähintään 20 %* saadaan luomuviljelystä. Sertifiointi ei salli synteettisten hajusteiden, väriaineiden, parabeenien, silikonin, alkoholin tai mineraaliöljyn käyttöä. 


*10 % huuhdeltaville tuotteilleMe N.A.E.:lla uskomme, että kehon hyvinvoinnin tehokkaimmat hoitotuotteet tulevat luonnosta. Siksi ihonhoitotuotteemme ovat saaneet inspiraationsa suoraan kasvilääkinnän perinteistä – kasvien lääkinnällisten ominaisuuksien asiantuntemuksesta, joka on kulkenut sukupolvelta toiselle.


Olemmekin valinneet kasveja, kukkia ja hedelmiä, joiden ominaisuudet ovat iholle hyödyllisimmät – ja joiden vaikutuksista ihmiset ovat tienneet kautta aikojen. Esimerkiksi timjami tunnetaan antiseptisistä ja puhdistavista ominaisuuksistaan, viikuna rauhoittavista ominaisuuksistaan ja aloe vera korjaavista, rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan.Kasvilääkintä on ikivanha hoitomenetelmä, mutta tietomme aktiiviainesosista ja niiden parhaista käyttötavoista on toki kehittynyt aikojen saatossa. N.A.E.:n tarkoituksena onkin tuoda yhteen nämä ikiaikaiset taidot ja viimeisimmät tekniikat.


GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE