VAALIMME VASTUULLISTA KAUNEUTTA

A woman standing in a field of yellow flowers at sunset smelling and embracing the natural beauty of a flower

Luonnollisen ja luomutuotetun ihonhoidon lisäksi tavoitteenamme on edistää ja levittää vastuullisen kosmetiikan filosofiaamme. Se tarkoittaa sitä, että kosmetiikka on vastuullisempaa, autenttisempaa ja yksinkertaisempaa – aina ainesosien kasvattamisesta siihen, että ne löytävät tiensä sinun kylpyhuoneeseesi. Kosmetiikkaa, joka on omistettu sekä sinun kauneudellesi että luonnon kauneudelle.

 

Luotamme siihen, että asiakkaamme käyttävät juuri oikean määrän tuotetta – ei liian vähän eikä liian paljon. Kannustamme pakkaustemme kierrätykseen. Olemme kehittäneet uusiutuvia sokeriruokoon pohjautuvia muoviputkiloita ja pumppupulloja, jotka on valmistettu 97-prosenttisesti* kierrätetystä muovista ja 100 % kierrätettävistä PET-pulloista.


*Lukuunottamatta korkkeja ja Delicatezza-sarjoja


Ennen kaikkea uskomme, että kosmetiikan pitää kunnioittaa aikaa: kasvien kasvamiseen vaadittavaa aikaa, perinteitä ja tietouden välittämistä eteenpäin sekä aikaa, jonka käytämme itsestämme ja muista huolehtimiseen. Tiivistettynä visiomme vastuullisesta kauneudesta on tulevaisuus, jonka juuret ovat perinteissä.

GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE