CIAO!

SOSTENIBILITÀ

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria -tuotteet ovat luomusertifioituja ja lisäksi…

VEGAANINEN KOOSTUMUS

 
Kaikki koostumuksemme ovat vegaanisia, mikä tarkoittaa:

  • Ei eläinkunnasta peräisin olevia aineosia, kuten maitoa tai hunajaa.
  • Ei eläinperäisiin ainesosiin perustuvia materiaaleja, kuten äyriäisten kuoria (kitiini), keratiinia, silkkiä tai naudantalia.                                    

Lisäksi: N.A.E.-tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kosmeettisten valmisteiden ja ainesosien testaaminen eläimillä on kiellettyä EU:ssa.

KASVIPOHJAISET MUOVITUUBIT

Kaikki tuubimme ovat kasvipohjaisia muovituubeja. Niiden valmistuksessa käytetään uusiutuvaa (yhdessä vuodessa), täysin kierrätettävää, hiilijalanjäljeltään pienempää ja kestävistä lähteistä hankittua materiaalia.

100 % KIERRÄTETTY PET-MUOVI


Värilliset nestesaippuapullot ovat valmistettu 100 % kierrätetystä PET-muovista ja ne ovat täysin kierrätettäviä.

FSC-SERTIFIOITU


FSC Mix -merkintä tarkoittaa, että tuotteessa käytetty puu on FSC-sertifioitua, kierrätettyä tai ns. kontrolloitua materiaalia. Vaikka kontrolloitu puu ei ole täysin FSC-sertifioitua, se ei saa olla:

  • laittomasti hakattua,
  • peräisin alueilta, joissa perinteisiä oikeuksia tai kansalaisoikeuksia rikotaan,
  • peräisin metsistä, joissa metsänkäyttö uhkaa korkeita suojeluarvoja,
  • peräisin alueilta, joissa luonnonmetsää on hakattu puuplantaasin tai muun korvaavan maankäyttömuodon tieltä,
  • peräsin metsistä, joihin on istutettu geenimuunneltuja puita.
MANIFESTI

KauneusLuomulaatuisesti sertifioidut vartalonhoitotuotteemme kunnioittavat Italian upeaa luontoa johdattaen Sinut Italialaisten kauneussalaisuuden maailmaan.
OrganicKaikki tuotteemme ovat Ecocert Greenlifen COSMOS-standardien mukaisesti COSMOS ORGANIC -sertifioituja: - Vähintään 95 % ainesosista luonnollista alkuperää - Vähintään 20 % ainesosista luomuviljeltyjä (10 % poispeseytyvissä tuotteissa)
PerinteetItalian kukoistava luonto ja kasvilääkinnän osaaminen ovat N.A.E.n inspiraation lähde. Tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on kehitetty luomulaatuisten ainesosien yhdistelmillä.
VegaaninenN.A.E. -tuotteiden koostumus on VEGAANINEN, mikä tarkoittaa: - tuotteisiin ei liity eläinperäisiä ainesosia, sivutuotteita tai niiden johdannaisia - tuotteita ei ole testattu eläimillä yrityksen aloitteesta tai sen puolesta, kuten laissa on säädetty.

INSPIROIDU N.A.E.-MAAILMASTA