CIAO!

Lue lisää meistä

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria on aito, luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja ihon- ja vartalonhoitoon. Sen ainutlaatuiset reseptit perustuvat italialaiseen kasvilääkintään.

Antica Erboristeria on tunnettu Italiassa jo vuosikymmenten ajan. Sen perinteeseen on aina kuulunut luonnollisten ainesosien yhdistäminen tehokkaisiin aktiiviaineisiin. Näin on syntynyt laadukkaita ja luotettavia tuotteita koko perheelle.

Kasvilääkinnän tuntemuksen ja tutkimuksen ansiosta Antica Erboristeria on räätälöinyt erilaisiin tarpeisiin vastaavia yhdistelmiä. Jokainen yrtti ja luonnollinen ainesosa on huolellisesti valittu erityisten ominaisuuksiensa perusteella.

Italia – ihanat tuoksut, henkeäsalpaava luonto ja elämänilo – vie ajatukset erityislaatuiseen elämäntapaan. ”La Bella Vita” on elämäntyyli, jossa keskitytään siihen, mikä on parasta itselle. Italian luonto on täynnä aarteita. Jo vuosisatojen ajan italialaisten naisten kauneussalaisuudet ovat kulkeneet sukupolvelta toiselle.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria paljastaa italialaisen kauneuden salaisuudet.
Hemmottelevat koostumukset ovat kunnianosoitus italialaiselle kasvilääkintä- ja kauneudenhoitoperinteelle. Orgaanisten ainesosien ainutlaatuiset seokset ovat vähintään 97-prosenttisesti luonnollista alkuperää. Kaikki kasvojen- ja vartalonhoitotuotteemme ovat vegaanisia ja orgaanisia. 

Hienovaraiset tuoksumme heijastavat italialaisia juuria.

ORGANIC.

The Italian way.

MANIFESTI

Luomulaatuisesti sertifioidut vartalonhoitotuotteemme kunnioittavat Italian upeaa luontoa johdattaen Sinut Italialaisten kauneussalaisuuden maailmaan.
Kaikki tuotteemme ovat Ecocert Greenlifen COSMOS-standardien mukaisesti COSMOS ORGANIC -sertifioituja: - Vähintään 95 % ainesosista luonnollista alkuperää - Vähintään 20 % ainesosista luomuviljeltyjä (10 % poispeseytyvissä tuotteissa)
Italian kukoistava luonto ja kasvilääkinnän osaaminen ovat N.A.E.n inspiraation lähde. Tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on kehitetty luomulaatuisten ainesosien yhdistelmillä.
N.A.E. -tuotteiden koostumus on VEGAANINEN, mikä tarkoittaa: - tuotteisiin ei liity eläinperäisiä ainesosia, sivutuotteita tai niiden johdannaisia - tuotteita ei ole testattu eläimillä yrityksen aloitteesta tai sen puolesta, kuten laissa on säädetty.

KOOSTUMUKSET ILMAN SALAISUUKSIA

N.A.E. -tuotteet ovat Ecocert Greenlifen COSMOS-standardien mukaisesti COSMOS ORGANIC -sertifioituja.

Lisäksi tuotteiden koostumukset ovat VEGAANISIA, ainesosat vähintään 97 % luonnollista alkuperää, parabeenittomia, väriaineettomia, ilman synteettisiä tuoksuja, silikoonittomia, alkoholittomia, mineraaliöljyttömiä sekä alumiinisuolattomia (tutustu tarkemmin)

Learn more about our certifications

AMMENNA INSPIRAATIOTA N.A.E-MAAILMASTA