Luonnollista. Aitoa. Luomutuotettua.

Runsaasti luonnollista kasvien voimaa, vegaanista, hellää iholle ja ympäristölle, puhumattakaan ihanista raikkaista tuoksuista. On paljon syitä siihen, miksi meidän kaikkien kannattaisi vaihtaa kauneustuotteisiin, jotka on sertifioituja ja luomutuotettuja.
Nainen, joka nauttii luonnon puhtaasta kauneudesta auringonlaskun aikaan

Me kaikki tulemme yhä tietoisemmiksi siitä, mikä vaikutus kuluttajavalinnoillamme on sekä ympäristöön että hyvinvointiimme. Tämä koskee myös käyttämiämme kauneustuotteita. On erityisen tärkeää, että ostamme luonnollisia, kestävän kehityksen mukaisia ja luomutuotettuja tuotteita, koska niitä käytetään suoraan kehollamme. Luonnolliset ainesosat kuten hedelmät, kukat ja yrtit tuoksuvat vastustamattomilta, ja tieto siitä, että ne tekevät sekä kehollesi että planeetallesi hyvää, tekevät niistä vieläkin houkuttelevampia. On aika kohdata totuus – kauneutemme ja ekosysteemimme vaativat sitä.

 Sertifioitu kestävän kehityksen mukaiseksi

Vastapoimittuja luomumandariineja, joissa on lehdet ja varret vielä mukana

Monien tänä päivänä myytävien tuotteiden väitetään olevan luonnollisia tai luomutuotettuja, sillä se vetoaa asiakkaisiin, jotka ovat huolissaan ympäristövaikutuksista ja keholle käytettävistä ainesosista. Mutta kuinka voimme olla varmoja siitä, että ostamamme ja käyttämämme kauneus- ja hygieniatarvikkeet todella ovat puhtaita ja eettisiä? Todiste on sertifioinneissa.

Pidä silmällä sertifiointeja COSMOS Natural ja COSMOS Organic. Ensin mainittu sertifikaatti annetaan asianmukaisia standardeja noudattaville tuotteille, joita ei ole geenimuunneltu ja joita valvotaan tarkasti. Näin varmistetaan tuotteiden hygieenisyys, biohajoavuus ja tarkat rajoitukset mahdollisille haitallisille aineille. Toinen taas on vielä astetta edempänä – se noudattaa vaadittuja prosenttiosuuksia luomutuotetuista ainesosista.

Näitä sertifiointitahoja valvovat tarkasti joko  International Organic Accreditation Service (IOAS) tai maiden hallitusten tunnistamat organisaatiot.

N.A.E.-fanit voivat siksi olla varmoja siitä, että heidän tuotteensa ovat askeleen edellä – merkin kaikki tuotteet ovat 97–99-prosenttisesti luonnollisia, vegaanisia ja luomutuotettuja, jolloin ne ansaitsevat arvostetut ECOCERT® – COSMOS ORGANIC -sinetit.

Virkistävä Suihkugeeli
Puhdistava shampoo
Kosteuttava Käsisaippua

Luonnollinen kauneus

Vastapoimittuja luomukasveja puisessa huhmareessa valmiina hienonnettavaksi

La Bella Vitan hengessä italialaiset ovat valjastaneet luonnon tarjoaman tehokkuuden jo vuosisatojen ajan. Yrttien, kukkien, hedelmien ja vihannesten tietous on kulkenut sukupolvelta toiselle ja siitä on tullut osa italialaista perinnettä, johon kuuluu sekä puutarhanhoitoa, gastronomiaa että tuotteita, jotka saavat meidät sekä näyttämään upeilta että tuntemaan itsemme erinomaiseksi!

 Kasvien voima

Erilaisia kasviksia kasvamassa kukkapenkissä

Voiteet, emulsiot, geelit ja öljyt, jotka sisältävät luonnollisia kasviperäisiä ainesosia, pitävät sisällään myös näiden kasvien ominaisuuksia. Kukin N.A.E.-tuote sisältää kaksi Italian inspiroimaa ainesosaa – voimme siis nauttia kaksitehoisista hyödyistä, tehokkaammin. Jotkut luomutuotetut ainesosat tarjoavat kosteuttavia ominaisuuksia, kun toiset taas ovat luontaisesti rauhoittavia. Mikä parasta, monilla niistä on ihanan virkistävä tai rentouttava tuoksu. Kasvimaailman voima on loputon – sitä, mikä on hyväksi ihollesi, voidaan kasvattaa italialaisessa puutarhassa! On järkevää tuoda kaikki nämä luonnolliset ominaisuudet tuotteisiin, jotka tuntuvat hyvältä, tuoksuvat taivaalliselta ja toimivat harmonisesti ympäristön kanssa.

Läpinäkyvyys

Nainen, jolla on yllään pitkä neutraalinsävyinen mekko, kävelee auringonkukkaniityn halki

Kuinka siis siirtyä käyttämään kosmetiikkatuotteita, jotka ovat luonnollisia, luomutuotettuja, vegaanisia ja kestävän kehityksen mukaisia?

1.     Tarkista tuotteen pakkaus – jos siinä on ECOCERT® COSMOS ORGANIC -sertifikaatin logo, tiedät, että se on tarkasti valvottu ja noudattaa vaadittuja standardeja.

2.     Tuotemerkit, jotka pyrkivät kehittämään tuotteensa käyttäen mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, kuten N.A.E., kertovat prosenttimäärät, kuten esimerkiksi: "97 % luonnollista alkuperää" pulloissa ja tuubeissa.

3.     Katso ainesosalistaa. Luomutuotetut ainesosat on joko listattu suoraan, tai niiden perässä on tähti, johon viittaava alaviite kertoo, että kyseiset ainesosat ovat luomutuotettuja.

4.     Tuotemerkit ja tuotteet voivat ansaita nimikkeen "vegaaninen" vain, jos niissä ei käytetä mitään eläinperäisiä tai eläimistä johdettuja ainesosia eivätkä ne testaa tuotteitaan eläimillä. Jos tuote sisältää mitään eläimistä saatuja ainesosia, se on merkittävä selkeästi. Ole siis ystävällinen eläinten upealle maailmalle ja etsi v:tä niin kuin vegaaninen!

5.     Älä myöskään unohda itse pakkausta – varmista, että valitsemasi merkit ottavat kestävän kehityksen vakavasti. Esimerkiksi kaikki N.A.E.-tuubit on valmistettu sokeriruo'osta, joka on 100-prosenttisesti kasviperäinen ja uusiutuva materiaali. Värilliset nestemäisen käsisaippuan pullomme on valmistetu 100-prosenttisesti kierrätetystä PET-muovista.

N.A.E.:n tuotevalikoima Naturale Antica Erboristeria -tuotteet ovat täydellisiä esimerkkejä puhtaasta kauneudesta – joten hemmottele itseäsi ja auta suojelemaan planeettaamme.

You might like the following stories