Itsetehtäviä vegaanisia vartalokuorintoja kaikille ihotyypeille

Tee uskomattoman helpot suosikkivartalokuorintamme ja -kasvonaamiomme itse. Kaikki tarvittavat ainesosat löytyvät omasta keittiöstäsi!
ruskeaa sokeria, eteeristä öljyä, appelsiininkukan terälehtiä, villikukan varsi ja luonnollinen appelsiinisaippuapala kauniisti pöydälle aseteltuina

Kauan ennen kangasnaamioita ja kalliita luksuskylpylöitä naiset hoitivat vartaloitaan sillä, mitä oli saatavilla. Me voimme yhä tehdä saman tänä päivänä. Kokeile näitä helppoja tee se itse -kuorintoja ja kasvonaamioita eri ihotyypeille – valmistettu omasta keittiöstäsi löytyvistä ainesosista – ja huomaa ero ihossasi.  Ne ovat jopa vegaanisia 😉

Kuorinta kahvista, oliiviöljystä ja ruskeasta sokerista

Vastarouhittua kahvia puulusikoissa valmiina käytettäväksi vartalokuorintaan

Tämän mahtavan kuorinnan kahvipurut ja ruskea sokeri kuorivat ihoasi hellävaraisesti samalla, kun oliiviöljy kosteuttaa sitä. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille ihotyypeille, sillä se kuorii pois kuivaa ihoa, auttaa uudistamaan ihoa ja tehostamaan verenkiertoa.

1.     Sekoita 1 dl kahvinpuruja, ½ dl ruskeaa sokeria ja ½ dl oliiviöljyä hyvin keskenään. Säilö ilmatiiviiseen rasiaan ja käytä 2 viikon sisällä.

2.     Kun käytät kuorintaa, ota kämmenelle noin ruokalusikallinen kerrallaan ja hiero sitä suihkussa kostealle iholle pyörivin liikkein.

3.     Huuhtele pois vedellä käyttäen lisäksi pientä määrää N.A.E.-suihkugeeliä.

Virkistävä Suihkugeeli
Kosteuttava Suihkugeeli
Rauhoittava Suihkugeeli

Kuorinta persikasta ja ruskeasta sokerista

Vastapoimittuja kokonaisia ja puolikkaita persikoita kuvioidulla lautasella

Persikat sisältävät runsaasti ravintoaineita ja antioksidantteja, jotka auttavat ihoasi pysymään hyvinvoivana. Persikkakuorinta on täydellinen kesään – se tekee ihostasi pehmeän tuntuisen ja vastustamattoman tuoksuisen. 

1.     Ota yksi persikka, poista kivi ja soseuta hedelmä tehosekoittimessa. Voit ensin kuoria sen tai jättää kuorimatta.

2.     Sekoita persikkasoseeseen 1 dl ruskeaa sokeria ja ½ dl oliiviöljyä. Säilö ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa ja käytä viikon sisällä.

3.     Ota kämmenelle noin ruokalusikallinen kuorintaa ja hiero sitä suihkussa iholle pyörivin liikkein.

4.     Huuhtele pois vedellä käyttäen lisäksi pientä määrää N.A.E.-suihkugeeliä.

Ruusu-laventelikuorinta

Tyylikkäästi lasimaljakkoon aseteltu ruusu- ja laventelikimppu

Laventeli on tunnettu ihonhoidossa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tämä saattaa olla tee se itse -kuorinnoistamme aikaavievin, mutta se on erittäin helppo valmistaa kunhan käytössäsi on kaikki ainesosat.

1.     Sekoita 3 dl ruskeaa sokeria ja 1 dl oliiviöljyä suuressa kulhossa. Lisää 10 pisaraa eteeristä laventeliöljyä ja 2 ruokalusikallista kuivattuja laventelinnuppuja.

2.     Kun sekoitus on valmis, lisää vielä 2 pienen tai keskisuuren ruusun terälehdet repimällä niitä sormin. Sekoita hyvin. Säilö ilmatiiviiseen rasiaan ja käytä 2 viikon sisällä.

3.     Levitä kostealle iholle n. 3 ruokalusikallista kuorintaa ja hiero pyörivin liikkein.

4.     Huuhtele pois vedellä käyttäen lisäksi pientä määrää N.A.E.-suihkugeeliä.

Kuorinta appelsiininkuorista

Kokonaisia, puolikkaita ja kuorittuja appelsiineja kivialustalla

Tähän kuorintaan käytetään paljon vähemmän oliiviöljyä kuin muihin metodeihimme, joten se on paljon karkeampi ja kuorii ihoasi tehokkaasti. Se sopii erinomaisesti myös jalkojen kuivan ihon kuorintaan.

1.     Sekoita 1 dl ruokosokeria ja 1 rkl hyvin hienonnettuja tai jauhettuja kuivattuja appelsiininkuoria kulhossa.

2.     Sekoita huolellisesti erillisessä pienessä kulhossa 2 rkl öliiviöljyä ja 5 pisaraa eteeristä appelsiiniöljyä.

3.     Kaada öljyt sokeri-appelsiininkuoriseokseen ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Säilö ilmatiiviiseen rasiaan.

4.     Ota kämmenelle noin ruokalusikallinen kuorintaa ja hiero sitä iholle pyörivin liikkein.

5.     Huuhtele pois suihkussa käyttäen lisäksi pientä määrää N.A.E.-suihkugeeliä.

Jos pidit näistä vegaanisista tee se itse -vartalokuorinnoista, tutustu myös N.A.E.:n vegaanisiin, luonnollisista ainesosista valmistettuihin kauneustuotteisiin. Sillä kaikki mitä ihosi tarvitsee kasvaa puutarhassamme 😉

Virkistävä Suihkugeeli
Puhdistava palashampoo
Virkistävä Vartalovoide
You might like the following stories