Puhdistava palashampoo
Puhdistava palashampoo
Puhdistava palashampoo
Puhdistava palashampoo
Equilibrio

Puhdistava palashampoo

100% luonnollista alkuperää

Equilibrio luomusalvia- ja luomuminttu-uutetta sisältävä palashampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti. Se tekee hiuksista raikkaat ja kevyet. Ei rasvaisuutta eikä myöskään kuivia latvoja.

  • PUHDISTAVA palashampoo RASVAISILLE hiuksille, luomusertifioitu vegaaninen koostumus, 85 g.
  • Muoviton ja täysin kierrätettävä paperipakkaus, biohajoava ja vain vähän vettä sisältävä koostumus
  • 1 pala ≈ 2 kooltaan 250 ml:n nestemäistä shampoota ≈ 30–50 pesua
  • Luomusertifioitu, alkuperältään 100 % luonnollinen, sisältää 36 % luomuainesosia, VEGAANINEN koostumus
  • KUPILIVAN RAIKAS TUOKSU: Antaudu tämän yrttisen ja elvyttävän tuoksun maailmaan
.

AINESOSAT

TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH*, POTASSIUM LAURYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULFATE, AQUA (WATER, EAU), GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), LACTIC ACID, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, BIOSACCHARIDE GUM-1, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT*, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT*, SODIUM LEVULINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL

 *Ainesosat luomuviljelystä


KESKEISET AINESOSAT

Luomuminttu
sisältää mentolia, jota käytetään yleisesti kosmetiikkateollisuudessa hiuspohjan virkistäjänä ja hilseen ehkäisijänä. Virkistävien ja viilentävien ominaisuuksien johdosta se auttaa pitämään hiukset puhtaina ja raikkaina koko päivän ajan. 

Luomusalvia
sisältää paljon tulehdusta ehkäiseviä, supistavia ja antimikrobisia ominaisuuksia. Sitä käytetään usein hiuspohjan ongelmien, kuten hilseen, ekseeman ja tulehduksen, hoitoon.

KESTÄVÄ VAIHTOEHTO

N.A.E. Palashampoot ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille muovipakkauksille.

 TIETOJA KOOSTUMUKSESTA

Italialialaisen kauneudenhoidon salaisuuksista inspiraatiota saaneet palashampoot ovat luomusertifioituja, vegaanisia ja biohajoavia, ne sisältävät 100 % luonnollisia ainesosia ja vain vähän vettä (noin 10 %), ne on helppo ottaa mukaan matkalle ja ne kestävät pitkään.

TIETOJA PAKKAUKSESTA

Palat on pakattu MUOVITTOMIIN ja TÄYSIN KIERRÄTETTÄVIIN taitettaviin pakkauksiin. Ne ovat FSC-sertifoituja ja siten valmistettu VASTUULLIESTI HANKITUISTA MATERIAALEISTA.
Yhden pakkauksen valmitukseen kuluu vain noin 1/20* yhden muovipullon valmistukseen tarvittavasta energiasta ja pakkauksilla on PIENEMPI HIILIJALANJÄLKI kevyen painonsa ja käytännöllisen kokonsa ansiosta.

N.A.E. Palashampoot

Tutustu N.A.E.-palashampoisiimme:

puhdistava (rasvaiset hiukset) ja korjaava (kuivat hiukset)


VASTAAVIA TUOTTEITA MUISTA SARJOISTA

GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE