HIUSTENHOITOA

The Italian way.

Korosta hiustesi luonnollista kauneutta! Hiustenhoitotuotteemme pohjautuvat italialaiseen kasvilääkintään sekä luonnon kauneussalaisuuksiin. Jokaisen tuotteen koostumus on ainutlaatuinen yhdistelmä luomulaatuisia ainesosia ja sisältää vähintään 97% luonnollisia ainesosia.

KORJAAVAA

Riparazione on N.A.E. erityisesti kuiville hiuksille kehitetty korjaava hiustenhoitosarja. 

Se on kunnianosoitus italialaiselle oliiville ja basilikalle, jotka ovat kuuluisia niiden hoitavasta vaikutuksesta ja ikääntymistä ehkäisevistä ominaisuuksista. Sukella tämän miellyttävän ja pehmeän tuoksun ytimeen. Vähintään 97 % ainesosista on alkuperältään luonnollisia.

PUHDISTAVAA

Equilibrio on N.A.E. puhdistava, erityisesti rasvaisille hiuksille suunniteltu hiustenhoitosarja. Se on kuin kävelyretki Italian rannikolla ja raikkaan tuulen puhallus hiuksissa. Kietoudu tähän elvyttävään, yrttiseen tuoksuun. Vähintään 97 % ainesosista on alkuperältään luonnollisia.

YLEISKÄYTTÖINEN ÖLJY

Segreto di Bellezzayleiskäyttöinen öljy hiuksille, vartalolle ja iholle. Tämä yleiskäyttöinen öljy on saanut kauneutta hoitavan vaikutuksensa oliiviöljyltä, joka on italialaisten naisten kauneuden salaisuus. Öljyä voi käyttää lukuisiin tarkoituksiin: lisää öljyä hiusten latvoihin, ravitse sillä ihoa yön aikana tai suojaa sillä ihon kuivat alueet kylmältä. alkuperältään 100 % luonnollinen.


YLEISKÄYTTÖINEN HOITO

Yleisvoide kasvoille, vartalolle ja hiuksille Segreto di Bellezza Universaalivoiteen luomulaatuisen oliiviöljyn kauneusvoima antaa pehmeyttä, pitkäkestoista kosteutusta sekä suojaa iholle ja hiusten latvoille. 

lue lisää

GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE