NATURAL & ORGANIC

ainesosat

Kasvilääkinnän osaaminen ja luomulaatuisten ainesosien yhdistelmät ovat ainutlaatuisten kosstumuksiemme insipiraation lähde.

Luomulaatuinen

timjami rosmariini viikuna hibiskus aloe vera appelsiininkukka • salvia • mynte • oliiviöljy •

Rosmariini

Pyhä kasvi jo Rooman ajoilta ja se tunnetaan ruoansulatukseen vaikuttavista ominaisuuksistaan. Sitä käytettiin myös yleisenä.

Käytetään kosmetiikassa sekä iholle että hiuksille puhdistavien ja kiinteyttävien ominaisuuksien vuoksi. Se auttaa myös ihoa uusiutumaan.

Timjami

Timjami sisältää runsaasti eteerisiä öljyjä ja sitä on käytetty sen ruoansulatuksellisten ja antiseptisten ominaisuuksien ansiosta.

Kosmetiikassa timjamia käytetään pahanhajuisten bakteerien vastustajana, ihon puhdistajana ja talin muodostumisen säätelijänä.

 Viikuna

Viikunaa pidetään yleisesti kaikkein antiikkisimpana hedelmänä ja sitä käytettiin perinteisesti sen infektioilta suojaavien ja rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta. 

Kosmetiikassa viikuna tunnetaan sen kosteuttavista ominaisuuksistaan. Suojaa myös vapailta radikaaleilta.

Hibiskus

Hibiskuksen kukka on antioksidantti ja se alentaa jopa verenpainetta. Sen lääkinnälliset ominaisuudet on tunnettu jo antiikin ajoista asti. 

Kosmetiikassa hibiskus tunnetaan sen voimakkaista kosteuttavista ja ihoa kirkastavista vaikutuksistaan. 

Appelsiininkukka

Tislaamalla tuotettua eteeristä öljyä, Nerolia, jonka käytön suosio alkoi 1600-luvulla Braccianon herttuattaren & Nerolan prinsessan Anne Marie Orsinin ansiosta. 

Appelsiininkukkaa käytetään herkän ihon vartalonhoitotuotteissa tuomaan pehmeyttä ja rahoittamaan ihoa.

Aloe Vera

Aloe vera har använts i över 5000 år för sina terapeutiska och kosmetiska egenskaper, speciellt för sin starkt helande kraft. 

Aloe vera passar främst känslig hud för sina anti-inflammatoriska, helande och återfuktande egenskaper.

Salvia

Luomulaatuisessa salviassa on tulehdusta ehkäiseviä, supistavia ja antimikrobisia ominaisuuksia. Sitä käytetään hoitamaan hiuspohjan ongelmia kuten hilsettä, ekseemaa ja ihottumaa.

Mynte

Økologisk mynte er rig på mentol, der ofte bruges i kosmetik til at friske hovedbunden og beskytte mod skæl. Med sine forfriskende og afkølende egenskaber kan det hjælpe med at holde håret rent og friskt hele dagen lang.


Oliiviöljy

Oliivia on kasvatettu vuosisatojen ajan, ja sitä on aina käytetty ehkäisemään ja parantamaan monia sairauksia. Kaikki puun osat ovat hyödyllisiä: hedelmä, lehdet, kukka ja kaarna. Antiikin Kreikassa lehtien ja oliiviöljyn sekoituksia käytettiin hoitamaan tulehduksia.